Džordž Kluni važi za jednog od najvećih zavodnika Holivuda, iako je njegovo srce osvojila fatalna advokatica Amal, i to odmah, pri prvom susretu. To ne briše činjenicu da je Kluni jedan od najpoželjnijih muškaraca.

Danas ima 60 godina, a od 2014. godine je u srećnom braku sa uspešnom advokaticom Amal Kluni. Par ima blizance Aleksandra i Elu, a Kluni je često otvoreno govorio kako ga očinstvo u ovim godinama umara, piše Story.hr. Podsetimo da je glumac postao tata tek pre četiri godine.

Džordž Kluni priznaje da se prilično umara otkako je postao otac.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Poslednje fotografije glumca iz Australije sa seta filma "Ticket To Paradise" opravdano idu tome u prilog jer su se mnogi složili da, iako Džordž još uvek ima "ono nešto", ostario je dosta naglo. Danas ima potpuno sedu bradu i kosu, a tu je i po koji višak kilograma koji se prozirao na stomaku ispod majice.

Pre Amal, glumac je bio u braku sa koleginicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine te se nakon razvoda zakleo kako više nikad neće stati pred oltar.

Kroz godine je ljubio razne lepotice, bio u dužim vezama, ali nijednoj nije pošlo za rukom da mu promeni mišljenje o braku. Sve do Amal, žene koja ni po čemu nije zavisila od njega.

Džordž Kluni nije verovao u brak sve dok nije upoznao Amal.
Shutterstock 

Uspešna advokatica zaludela ga je pri prvom susretu u njegovoj vili na jezeru Como, a upoznao ih je zajednički prijatelj. Opisao ju je kao "najneobičniju, najpametniju, najbriljantniju i najlepšu ženu" koju je ikad upoznao. Za svoje bivše partnerke je ipak istakao da je bolje da im je bivši.

- Nisam hteo da se ženim, nisam hteo da imam decu. A onda je ovo izvanredno ljudsko biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio. I od trenutka kad sam je upoznao, znao sam da će sve biti drugačije. Izašao sam sa mnogo lepih, pametnih i talentovanih žena.

Džordž Kluni kaže da je Amal najbolja i najlepša žena koju je ikada upoznao.
Cat Morley / Avalon / Profimedia 

Ali postoji neko poseban za tebe. To je za mene bila Amal. Ono što sam na početku osetio sa njom, ona iskra, do tada nisam doživeo - rekao je glumac jednom prilikom.

A kako se Džordž menjao kroz godine i kako danas izgleda, pogledajte u galeriji:

Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumac Džordž Kluni kao da je preko noći osedeo u potpunosti

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!