Italijanska glumica i pevačica Elizabeta Kanalis (42) krasila je naslovne strane svetskih tabloida zbog veze sa holivudskim glumcem Džordžom Klunijem. Lepa Italijanka i u petoj deceniji žari i pali, što su nedavno dokazale paparaco fotografije koje su nastale na balkonu hotela.

Elizabeta svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju gde god se pojavi, a dok je stajala na terasi paparaci su uspeli da je snime bez brushaltera. U tankom, letnjem topu pokazala je i više nego što je planirala, međutim slična situacija bila je i nešto kasnije kada je snimljena u mini haljini ispod koje takođe nije nosila grudnjak.

Elizabeta Kanalis na balkonu dok je fotkaju paparaci
Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džordž Kluni je pre Amal bio u vezi s italijanskom lepoticom, s kojom je raskinuo 2011. godine. Nakon raskida Elizabeta je imala reči hvale za svog bivšeg dečka, a o njihovoj je vezi progovorila i u knjizi "Questo Amore", koju je napisao italijanski novinar Bruno Vespa.

Elizabeta Kanalis u mini haljini
Portofino / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia 

Kluni koji je od Elizabete Kanalis stariji 17 godina za nju je bio "veoma važan i poseban, baš kao što otac i treba da bude" - tako je pričala slavna glumica.

"Naša veza više je bila ona oca i ćerke, a to sam tek sada uspela da spoznam", objasnila je Elizabeta svoju izjavu.

Elizabeta Kanalis bila je u vezi sa Džoržom Klunijem
Shutterstock 

Mnogi su zaboravili da je Elizabeta bila i u vezi sa poznatim srpskim sportistom. Naime, lepa Italijanka 2005. imala je romansu sa Markom Jarićem. O njihovoj vezi nije se puno znalo, osim toga da ju je Marko zaveo tokom boravka u Italiji, kao i da je bio izgubio glavu za njom.

Instagram Lepa Italijanka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!