Gdegod da se pojave Vensan Kasel i njegova 30 godina mlađa supruga Tina Kunaki, scenario je uvek isti - nema ko ne gleda u njih, a neretko su se mogli čuti komentari da njihova energija potpuno preplavi prostor, te da je neverovatno koliku harizmu nose.

Ista priča bila je i tokom gala zabave u Parizu brenda Bulgari, a malo je reći da je jedan od najpopularnjih parova današnjice privukao svu pažnju.

Zgodna Tina prošeala je u neobičnoj zelenoj Y/Project haljini sa izrezom na stomaku, koja je u gornjem delu bila u formi košulje. Poseban efekat dali su i kaiševi koji su samo dodatno naglasili njenu nestvarnu figuru.

Ceo look upotpunila je dijamantskim nakitom zbog čega je delovala poput princeze, dok se njen suprug odlučio za klasično crno odelo i belu košulju, a od aksesoara je jedino nosio naočari i sat.

Supružnici inače važe za jedan od najstilizovanijih parova, a zanimljivo je i to da je sama Tina priznala da pomaže Vensanu u izboru garderobe. Naime, ona je najpre tokom intervjua za britanski "Marie Claire" bila potpuno iznenađena kada je Vensan priznao da se trudi da izgleda mlađe i "modernije" kako bi joj parirao. Tada je manekenka nehotice otkrila da je nervira što uprkos tome što kaže, konstantno kupuje iste stvari.

- On je u stanju da kupi 10 istih majica, dok ću ja pronaći 10 različitih modela, rekla je Kunakijeva i dodala da ipak ima pomaka, te da se sve više trudi da ipak uvaži njene savete, što se i da primetiti ako bacite pogled na njihova izdanja sa crvenih tepiha.

Tina Kunaki i Vensan Kasel ne skrivaju koliko se vole.
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia 

Manekenka i glumac ne kriju svoju ljubav, a neretko razmenjuju nežnosti i na svečanostima, ali i kad misle da ih kamere "ne gledaju" čemu svedoče brojne paparaco fotografije. Vensan ne može da skine ruke sa svoje mlađane supruge sa kojom je dobio i ćerku Amazoniju, a zbog koje je, kako se navodi, ostavio i "najlepšu ženu sveta" Moniku Beluči.

Vensan Kasel ne skida ruke sa Tine Kunaki.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, par je u braku od 2018. godine, a romansu su otpočeli kada je manekenka imala samo 18 godina. Iako su mislili da će njihova romansa brzo pući, godinama kasnije oni još uvek pokazuju koliko je njihova ljubav jaka, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!