Prelepa supruga glumca Vensana Kasela (55), francuska manekenka Tina Kunaki (24), gde god se pojavi izaziva divljenje, a na Instagramu je redovno obasipaju komplimentima na račun izgleda.

Sada je svoje pratioce počastila nizom fotki na kojima pozira u belom minijaturnom bikiniju, koji je istakao njenu savršenu figuru i ten, a vrući prizori izazvali su lavinu reakcija.

"Nova godina, isti pogled, isti ljudi", napisala je Tina u opisu.

"Boginja", "Sirena", "Prezgodna si", "Savršena", "Bez ijedne mane", "Ostao sam bez teksta", nizali su se komplimenti, a objava je skupila i preko 120 hiljada lajkova.

Instagram Slavnom glumcu na zgodnoj mladoj ženi mnogi zavide

Svojom zanosnom suprugom pohvalio se i Vensan koji je na insta storiju objavio njenu fotografiju u oskudnom zelenom kompletiću uz koju je stavio srce.

Zbog velike razlike u godinama, supružnicima su mnogi predviđali brz raskid, ali nakon tri godine braka čini se da je njihova ljubav sve jača.

Ipak, nedavno su ih paparaci uslikali na poznatoj brazilskoj plaži, a po Vensanovom izrazu lica reklo bi se da je bio ljubomoran na poglede drugih muškaraca upućene zgodnoj manekenki.

Vensan i Tina su braku četiri godine.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njih dvoje vezu su obelodanili 2016. godine, venčali su se u avgustu 2018., u Bidaru u Francuskoj, a naredne godine u aprilu dobili su ćerku Amazoniju

Manekenka i glumac venčali su se pre 3 godine u Francuskoj
Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", otkrila je svojevremno ova lepotica, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

Tina i Vensan 2019. su dobili ćerku Amazoniju.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njoj je to prvi brak, a slavni glumac je u Tini pronašao utehu nakon razvoda s jednom od najepših žena na svetu Monikom Beluči.

S italijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dve ćerke, Devu i Leoni.

Venas je pre Tine bio u braku s Monikom Beluči.
Shutterstock 

Zanimljivo je da je Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo, a kada je reč o lepoti, mnogi se slažu da može d aparira čuvenoj glumici.

Tina je Italijanka, baš kao i Vensanova bivša žena Monika Beluči
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!