Januar je vreme darivanja, iza nas su praznici kojima se najmlađi uvek raduju. Okićena jelka i paketići za većinu nas su najlepše uspomene iz detinjstva. Ali, ne za sve. Postoje i deca čije praznične želje niko nije ispunio, možda nije imao ko ni da ih čuje. Želimo da to promenimo, zajedno sa vama, i zato smo ih pitali šta bi voleli da dobiju na poklon i pokrenuli projekat MONDO ŽELJA.

Deca i mladi bez roditeljskog staranja, kao i svi drugi, zaslužuju radost i ispunjenje prazničnih želja. U domovima gde su smešteni se o njima brinu sjajni ljudi, ali želimo da im pomognemo, da period nakon godine koja je bila teška za celu planetu učinimo malo lepšim i radosnijim.

U saradnji sa dečijim ustanovama socijalne zaštite iz cele Srbije, a uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, pokrenuli smo projekat kojim ćemo ispuniti njihove praznične želje!

ISPUNI ŽELJU! Budi i ti nečiji DEDA MRAZ
Mondo 

Za nas su male i skromne, za njih su velike i čudesne. Sakupili smo više od 350 želja najmlađih iz domova u Beogradu, Veterniku, Kraljevu, Kragujevcu, Kruševcu, Subotici i Nišu, i taj spisak delimo sa vama kako bismo ih zajedno ostvarili.

Neki od njih žele toplu obuću, drugi nešto što će ih razveseliti, a neki su od "Deda Mraza" tražili samo kesicu bombona. Na stranici projekta pronaći ćete kompletan spisak želja dece, kao i informacije o načinu njihovog ispunjavanja. Odaberite ustanovu, potom želju koju ćete ispuniti i prijavite se da baš vi budete osoba koja će usrećiti neko dete bez roditeljskog staranja poklonom koji želi.

U akciji možete učestvovati i više puta, i možete ostati anonimni. Proces prijavljivanja je kratak i jednostavan, a u FAQ sekciji naći ćete odgovore na sva pitanja.

Pridružite nam se u projektu MONDO ŽELJA kako bismo zajedno ulepšali detinjstvo mališanima bez roditeljskog staranja!