Kada se pročulo da se razvode Vensan Kasel i jedna od najlepših žena sveta - Monika Beluči, mnogi su bili u šoku.

Pričalo se da posredi treća osoba, a postavljalo se pitanje o kome je reč.

Ispostavilo se da je u pitanju lepa manekenka Tina Kunaki, a iako su im mnogi predviđali brz kraj, ponajviše zbog razlike od čak 31 godinu, par je demantovao sve i uživa i dan-danas u skladnoj vezi.

Ili se barem tako činilo.

Činilo se do skoro da Tina Kunaki i Vensan Kasel imaju skladan brak.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, nedavno su paparaci uslikali Vensana na plaži, neraspoloženog i namrgođenog, a na mrežama su se mogli pročitati komentari da je ljubomoran na svoju 24-godišnju suprugu.

Vensan Kasel nedavno je uslikan neraspoložen na plaži.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doduše, evidentno je i da se glumac "istesao", te da i te kako vodi računa o liniji od kada je sa lepom manekenkom koja ostavlja bez daha gdegod se pojavi. Ipak, iako je veza između njih jaka, Vensan ne krije ljubomoru na poglede drugih muškaraca upućenih njegovoj mlađoj supruzi.

Vensan je ljubomoran na poglede koje upućuju muškarci na plaži njegovoj supruzi Tini Kunaki.
Instagram 

Tini, po rečima izvora, njegova ljubomora veoma smeta jer je sigurna u svoju ljuhbav prema njemu, ali to nije jedino na šta ima zamerke od kako su zajedno.

Naime, ona je najpre tokom intervjua za britanski "Marie Claire" bila potpuno iznenađena kada je Vensan priznao da se trudi da izgleda mlađe i "modernije" kako bi joj parirao. Tada je manekenka nehotice otkrila da je nervira što uprkos tome što kaže, konstantno kupuje iste stvari.

- On je u stanju da kupi 10 istih majica, dok ću ja pronaći 10 različitih modela, rekla je Kunakijeva.

tina kunaki
Instagram 

Takođe, osetila se tenzija jer Vensan učestvuje u velikom broju snimanja gde je i ona. Tina je, kako je i sama rekla, odlučila da gradi karijeru sama, bez njegovog uticaja, te se plaši da će ljudi govoriti da je poznata i uspešna samo jer je supruga Vensana Kasela. Sa druge strane, mnogi komentarišu da glumac uz nju "živi drugu mladost", te da će je ako nastavi ovako brzo izgubiti, jer takav pritisak retko ko bi izdržao.

Mnogi su primetili tenziju u njihovom odnosu jer glumac nigde ženu ne pušta samu
Instagram 

Podsetimo, njih dvoje obelodanili su svoju vezu 2016. godine, venčali su se u avgustu 2018, u Bidaru u Francuskoj, a naredne godine u aprilu dobili su ćerku Amazoniju.

Tina Kunaki i Vensan Kasel zajedno su od 2016. godine.
Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zanimljivo je da je i da je Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo, te kada je reč o lepoti, mnogi se slažu da može da parira čuvenoj glumici, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Sve su glasniji komentari da je glumac ljubomoran na svoju mlađanu ženu

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!