Ako je ijedan par ukrao pažnju na Festivalu u Kanu, onda su to sinoć bili Vensan Kasel i njegova nestvarno lepa i mlada supruga Tina Kunaki. Atraktivna manekenka prošetala je crvenim tepihom poput boginje, izazivajući na svakom koraku čežnjive poglede, a jedino što su mnogi pomislili bilo je: kakav je glumac srećnik!

I da, ovakav zaključak nije neočekivan ako se uzme u obzir da je najpre bio u braku sa jednom od najlepših žena sveta Monikom Beluči, a potom je sreću našao uz 30 godina mlađu Tinu sa kojom uživa u braku već nekoliko godina. Iako su im mnogi prognozirali brz kraj, par je i sinoć pokazao da se vole kao prvog dana, te da su njihove emocije sve jače iz dana u dan.

Vensan Kasel i Tina Kunaki oduševili su pojavom na Festivalu u Kanu.
Alec Michael / Zuma Press / Profimedia 

Vensan i Tina sve vreme su se nežno gledali i držali za ruke, a glumac je vodio računa da njegovoj dragoj ne fali ama baš ništa.

Tina je za premijeru filma "Crimes Of Future" izabrala usku Valentino zelenu haljinu sa dugim šlepom uz koju je nosila bele satenske rukavice, a kosu je isplela u uske pletenice i pokupila u punđu. Od nakita je nosila samo dijamantske minđuše, a šminka je bila bila poptuno neutralna. Neko bi rekao da joj nije ni potrebna.

Vensan je parirao svojoj supruzi sa dobro skrojenim Dior odelom, a par je delovao skladno i elegantno.

Takođe, mnogi su komentarisali i da je razlika od 30 godina potpuno pala u drugi plan, te da se Vensan podmladio uz Tinu koja ne skriva koliko voli vremešnog zavodnika.

Inače, oni su se upoznali kada je manekenka imala samo 19 godina, a iskrice su planule gotovo istog trena. Vensan, koji je izašao iz braka sa Monikom Beluči malo pre toga, zaljubio se u tamnoputu lepoticu, a samo dve godine kasnije stupili su u brak. 2019. godine dobili su i ćerkicu Amazoni, a svoju vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, i veoma retko o tome govore u intervjuima.

Tina Kunaki i Vensan Kasel u braku su od 2018. godine.
Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Paparaci ih najčešće fotografišu na plaži koju gotovo svakodnevno posećuju, a mnogi komentarišu da je lepa Tina izgledom zasenila i nestvarnu lepoticu Moniku Beluči.

Tinu Kunaki i Vensana kasela često fotografišu na plaži.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vensan i Tina su izmeđuostalog i pravi it par Instagrama, a njihovi obožavaoci oduševljeni su njihovim skladnim odnosom i evidentnim emocijama koje "pršte" iz svake zajedničke objave, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Slavnom glumcu na zgodnoj mladoj ženi mnogi zavide

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!