Vensan Kasel i Tina Kunaki privlače pažnju gdegod da se pojave, a uprkos zlonamernim komentarima koji njihovu vezu prate od početka, par i dalje deluje zaljubljeno kao prvog dana. Za Tinu se često govorilo da je sa Vensanom iz koristi, dok se za glumca tvrdilo da pokušava da doživi drugu mladost. Bilo kako bilo, par i dalje odoleva govorkanjima i uživa u svojoj ljubavi, što se dalo videti još jednom na otvaranju italijanskog paviljona u okviru manifestacije "Biennale Arte".

S obzirom da su se pojavili kao ambasadori brenda "Valentino", njihovo pojavljivanje propraćeno je oduševljenjem ponajviše zbog matchy-matcha odevnih kombinacija. Naime, i Tina i Vensan bili su u gotovo identičnim odelima, s tim što je manekenka nosila pink od glave do pete, dok je glumac look "razbio" belom košuljom.

Vensan Kasel i Tina Kunaki pojavili su se u Veneciji u identičnim odelima.
- / SGP / Profimedia 

Posebno je zanimljiv Vensanov kroj odela zbog zvonastih nogavica koje su čitavom look-u dale prizvuk sedamdesetih. Par je čak i slično pozirao, a sve vreme nisu skidali osmeh s lica, zbog koje su mnogi komentarisali da je razlika u godinama zanemarljiva, s obzirom da deluju skladno i atraktivno.

Podsetimo, Tina i Vensan upoznali su se 2015. godine na Ibici, a već 2016. stupili su u vezu, dok su u braku od 2018. godine. U aprilu 2019. dobili su ćerkicu Amazoni, a par većinu vremena provodi u Brazilu.

Svoju vezu ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, i veoma retko o tome govore u intervjuima. Paparaci ih najčešće fotografišu na plaži koju gotovo svakodnevno posećuju, a mnogi komentarišu da je lepa Tina izgledom zasenila i nestvarnu lepoticu Moniku Veluči.

Tina Kunaki i Vensan Kasel najčešće su na plaži kada su u rodnom Brazilu.
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vensan i Tina su izmeđuostalog i pravi it par Instagrama, a njihovi obožavaoci oduševljeni su njihovim skladnim odnosom i evidentnim emocijama koje "pršte" iz svake zajedničke objave, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Čuveni francuski glumac u vezi je sa Tinom pet godina, tačnije od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!