Život najbogatije srpkinje Sandre Meljničenko dugo intrigira javnost, a njena bliska prijateljica, pevačica Nina Badrić nedavno je otkrila detalje o bivšoj modelsici i njenom životu.

Sandra i Nina su počele da se druže krajem 2009. godine, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

- Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju, ispričala je pevačica jednom prilikom.

nina i sandra se godinama druže
Instagram 

Nina je nedavno uživala je na Maldivima, na privatnom ostrvu čiji je vlasnik Sandra Meljničenko. Inače, pomenuto ostrvo, Sandra je od supruga Andreja pre nekoliko godina za rođendan dobila ostrvo.

Podsetimo, Sandra je nedavno i zvanično postala milijarderka i osma najbogatija žena na svetu.

Naime, njen suprug Andrej Meljničenko, na svoj rođendan prepisao joj je svu imovinu, procenjenu na oko 24 milijarde dolara.

Sandra Meljničenko od 2005. uživa u skladnom braku sa Andrejom Meljničenkom, sa kojim je dobila i dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana.

Aleksandra Sandra Meljničenko slavu je stekla kao članica grupe "Models" i važila je za jednu od najatrktivnijih Srpkinja.

sandra i andrej imaju dvoje dece
Profimedia 

Nakon što se grupa raspala, Sandra je upoznala Andreja Meljničenka, a par se na njegovom luksuznom imanju u Antibu na Azurnoj obali. Andrej je na venčanje iz snova potrošio čak tri miliona funti, bili su tema svetskih medija, a na svadbi su ih zabavljali Enrike Iglesijas, Vitni Hjuston i Kristina Agilera.

Njihovo venčanje smatra se jednim od najskupljih i najluksuznijih u 21. veku i nalazi se odmah iza venčanja princa Vilijema i Kejt Midlton.

Instagram, Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia Şrpkinja i Hrvatica druže se niz godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!