Sandra Meljničenko već dugo je u skladnom braku sa ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom, sa kojim je dobila i dvoje dece.

Ipak, jedna od nekada najlepših manekenki sa ovih prostora povezivana je i sa poznatim muškarcima poput Jugoslava Karića ili Petra Stupara, zvezde benda "Tap 011".

Interesantno je da je na listi bio i jedan od najzvučnijih imena srpske košarke, i bivši suprug Adrijane Lime - Marko Jarić.

Marko Jarić zabavljao se pre Adrijane Lime sa Sandrom Meljičenko, tada Nikolić.
Shutterstock 

Naime, kako se nekad pisalo, pre nego što je stupio u brak sa brazilskom manekenkom, Jarić je navodno ljubio Sandru, tada Nikolić. Iako su bili par za kojima su se svi okretali, Sandra i Marko nisu bili previše dugo u romansi, budući da je košarkaš uplovio u brak sa mankenkom, a sve je obavijeno velom misterije,s obzirom na to da javnost ne zna sve detalje njihovog odnosa.

Sandra Meljničenko danas uživa u braku sa ruskim milijarderom Adrejom Meljničenkom.
Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia 

Sandra je oduvek bila poznata kao neko ko privatni život krije od očiju medija, a iako je manekensku karijeru ostavila iza sebe, danas o njoj svetski mediji pišu kao o modnoj ikoni, a neke fotografije iz njenog života danas, pogledajte u galeriji ispod:

Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Sandra Meljničenko danas je u srećnom braku sa ruskim milijarderom, a svetski mediji o njoj bruje kao o modnoj ikoni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!