Sandra Meljničenko godinama uživa u skladnom braku sa ruskim milijarderom Andrejom Meljničenkom, sa kojim je dobila i dvoje dece.

Međutim, mnogi su zaboravili da je pre udaje bila ludo zaljubljena u jednog muzičara koji je tih godina "žario i palio" sa svojim bendom, a gotovo da nema osobe koja nije pevala bar jedan njihov hit.

Naime, lepa Sandra, tada Nikolić, važila je za jednu od najlepših i najpoželjnijih devojaka u Beogradu, a domaća javnost povezivala ju je sa brojnim poznatim muškarcima kao što su košarkaš Marko Jarić i biznismen Jugoslav Karić.

Ipak, malo ko je znao da je njeno srce ukrao muzičar kog su žene devedesetih obožavale. U pitanju je niko drugi do Petar Stupar, zvezda kultnog benda "Tap 011".

petar stupar iz tap 011
printscreen/instagram 

Mladi, uspešni, zaljubljeni... činilo se da ništa njihovu romansu neće uspeti da pokvari, ipak, kako to obično ide, kad život za vas ima drugačije planove, od toga se ne može pobeći.

Nakon raskida, Sandra je ušla u vezu, a potom i brak sa Andrejem, dok se Petar zabavljao i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

Danas, Petar je uspešan bankar, razveden je od 2011. godine, a trenutno se ne zna kakav je njegov emotivni status. Ipak, sve češće se pojavljuje u medijima jer su se "Tapovci" ponovo okupili, te s vremena na vreme publiku obraduju novim nastupima.

petar stupar danas
printscreen/youtube 

Sa druge strane, Sandra živi svoj život, daleko od muzike, a o njoj svetski mediji bruje kao o modnoj ikoni, a neke fotografije iz njenog života danas, pogledajte u galeriji ispod:

Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia, Instagram Sandra Meljničenko stil