OMILJENA TEMA MODNIH KRITIČARA: Sandra Meljničenko 300 dana nosi džins i majicu, a ostalih 65 OBARA S NOGU večnim stilom

Sandra Meljničenko jedna je od najbogatijih Srpkinja na svetu čiji modni stil komentarišu i veliki modni kritičari.

Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia 

Sandra Meljničenko je srpska manekenka i nekadašnja članica popularnog benda "Models", pre 16 godina je postala supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka i od tada svoj privatni život krije vešto od radoznalih očiju javnosti.

Uprkos toj činjenici, životni stil Meljinčenkovih ne prestaje da bude interesantan tabloidima, dok je stil odevanja lepe srpske manekenke ono što najviše interesuje modne kritičare.

Prema rečima poznavaoca mode, Sandra Meljničenko je jedna od najstilizovanijih žena koja je kroz godine doživela neverovatan modni preobražaj. Poznata je kao neko ko skuplja vrhunska umetnička dela i odeću visoke mode.

sandra meljnicenko
Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia 

Svojim modnim stilom zadivila je mnoge svedenošću u odevnim kombinacijama i minimalizmom dopunjenim nekim atraktivnim asesoarom. Odlično joj pristaju ženska odela kao što je to slučaj sa ovim ležernim modelom.

Sandra se našla i na naslovnici ruskog izdanja magazina „Vogue“, a bila je i čest gost svetskih Nedelja mode. 

Da neguje vanvremenski stil dokazuje i to da se o neki njeni modni izbori i danas zanimljivi i rado se o njima priča u modnim krugovima.

Sandra Meljničenko dobro zna da leopard print nikada ne izlazi iz mode, a u kombinaciji sa običnom majicom uvek je pravi pogodak.

Danas poznate slip haljine Sandra je donela ponela pre nego što je o njima bilo toliko reči u modnim krugovima, a kombinovala ih je baš onako kako to i danas rade svetske trendseterke - uz sandale sa kaišićima.

Aleksandra je jednom prilikom izjavila da 300 dana u godini nosi farmerice i belu majicu. Ali, ostalih 65 dana može da bira skupocene dizajnerske komade koje poseduje u svom garderoberu. Priznala je da često kupuje odeću koju potom nikada ne obuče.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši