Elegantne i ženstvene haljine uvek su poželjan modni komad, a ima li haljine koja bolje opisuje navedene epitete od one slip kroja?

Ovaj fantastični kroj haljine odiše prefinjenošću i definitivno je primerak koji svaka žena treba da ima u svom ormaru.

Takođe, glavni adut haljine su tanke bretele koje na ženstven način otkrivaju vrat i ramena te naglasak stavljaju na žensku nežnu stranu.

Kada je reč o materijalima, najpoželjnije su one svilenkaste teksture, ali možeš ih nabaviti i u ostalim laganim tkaninama poput lana.

slip haljina
Instagram 

Prethodnih meseci smo uživali u ovim laganim haljinama, a uživanje  svakako možeš produžiti i u hladnijim danima jer se zahvaljujući jednostavnom i vrlo elegantnom dizajnu ova haljina neverovatno lako kombinuje i prilagođava različitim trendovima i stilovima.

Dakle, u danima koji su pred nama biće i te kako nosiva, a influenserke su nam pokazala kako ih možemo nositi i tokom jeseni sa nešto toplijim komadima garderobe.

Totalno je in kombinacija s puloverom preko haljine, a možeš ih kombinovati i sa predimenzioniranim sakojima.

Ne događa se često da high-street brendovi izbace odevni predmet koji je toliko uspešan da je u trendu iz godine u godinu, kao što je slučaj sa slip haljinom! Ovaj modni komad vlada u gotovo svako godišnje doba, dok su svetlije boje ipak namenjne za nešto toplije dane.

slip haljina za zimu
Instagram 

Ukoliko posedujete slip haljinu, nema potrebe da je odlažete i čekate toplo vreme kako biste je nosili. 

slip haljina u kombinaciji sa dzemperom
Instagram