Šta se krije iza niza optužbi upućenih javnim ličnostima u Holivudu? Da li ih njihova planetarna popularnost papreno košta pa cenu plaćanja slobodom mnogih da upute tužbe na njihov račun ili je istina o njima i njihovima životima totalno drugačija od one koju bismo svi očekivali?

Popularni glumac je samo još jedan slučaj u nizu. Pre samo nekoliko dana pisali smo o Elen Dedženeris i optužbama njenih zaposlenih za toksično ponašanje, o izvršnom producentu emisije „The Ellen Show“ koji je optužen za seksualno uznemiravanje, o producentu Bijonse i mnogih drugih holivudskih zvezda, koji se tereti za iste navode.

Sada je Kuba Guding Džunior, čovek čije smo filmove obožavali da gledamo, optužen od strane 30 žena.

U početku su u ovu optužnicu bile uključene samo tri žene, a sada je taj broj dosegao cifru koja pokreće detaljnu istragu. Ovo suđenje započeto je još u aprilu mesecu, ali je odloženo zbog situacije koja je usledila pandemijom virusa korona.

Dok strani mediji bruje o ovom slučaju uključivajući se uživo sa najnovijim informacijama, Kuba Guding Džunior se trenutno nalazi u sudu zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Najnovije informacije dolaze od strane tužioca, koji ističe da se od dana pokretanja ove optužnice javilo još mnogo žena koje su iznele optužbe protiv glumca.

Prvi slučajevi za koje se Džunior tereti dogodili su se 2018. i 2019. godine na Menhetenu, a glumac ne priznaje krivicu.

Štaviše, u sudu se pojavio sa osmehom na licu i ljubazno je pozdravio pripadnike sedme sile. Sledeće ročište zakazano je za 1. septembar, a ukoliko se ispostavi da je kriv, Džunioru sledi godinu dana zatvora.

U videu detaljnije pogledajte kako je to izgledalo.