Glumac Šaja Labaf (35) ove nedelje je uživao na plažama Havaja, a paparaci su ga ulovili u trenutku opuštanja.

Kao da nema nikakve brige na pameti, Šaja je pokazao zavidan broj tetovaža na svom telu, a svi su primietili da izgleda dosta drugačije nego što ga pamtimo od pre par meseci.

35-godišnji glumac pustio je kosu i bradu, a i nabacio je nekoliko kilograma. Raspoložen se brčkao u okeanu dok su ga snimali znatiželjni prolaznici, ali nije se obazirao ni na koga.

Slavnog glumca inače prati nadimak zločestog dečka Holivuda, a poslednjih godina je zavodio mnoge poznate lepotice.

saja labaf
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Krajem prošle godine uhvatili su ga u zagrljaju glumice Margaret Kvili, ćerke popularne Endi Mekdauel i to samo nekoliko nedelja nakon što je bivša devojka podnela tužbu protiv njega.

Pevačica Talia Debret Barnet, poznatija kao FKA Twigs, s kojom je u vezi bio 2019. godine, tada je u Los Anđelesu službeno podnela tužbu protiv njega u kojoj tvrdi kako ju je Labaf namerno zarazio polno prenosivom bolešću te ju je neprestano maltretirao dok su bili u vezi.

Kako stoji u službenoj tužbi, pevačica svog bivšeg tuži zbog seksualnog napastovanja kao i emotivnog stresa, a istakla je i kako ju je Labaf neprestano psihički i fizički maltretirao.

talia debret barnet
NASH, CHBA / Backgrid UK / Profimedia 

Glumac je reagovao na optužbe i rekao je kako većina toga nije tačno, ali delom krivi sebe zbog alkoholizma.

"Dugujem svojim bivšima da javno iznesu svoje optužbe protiv mene zbog svega što sam im učinio. Oporavljam se od zavisnosti, a nekih stvari se i ne sećam zbog toga što sam bio previše pijan. Ne mogu da promenim prošlost. Mogu samo da je prihvatim i nadam se boljoj budućnosti", stoji u glumčevoj izjavi.

saja labaf
Shutterstock