Britanska muzičarka Talia Debret Barnet (33), koja je javnosti poznata pod imenom FKA Tvigs tek nedavno je progovorila o svom odnosu sa sada već bivšim dečkom Šajom Labafom (34). Naime, ona je izjavila da je glumac tokom njihove veze zahtevao da ona sve vreme spava gola.

Naime, pevačica je podnela civilnu tužbu protiv Šaje Labafa, navodeći da ju je on emocionalno i fizički zlostavljao, a zatim je 34-godišnji glumac porekao sve.

FKA Tvigs je opisala detaljno kakav je "strah i sram" osećala tokom devetomesečne romanse s Šajom. Priznala je da je dobila hrabrost da ga ostavi tek nakon što je nazvala telefon za pomoć žrtvama zlostavljanja. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma "Honey Boy" 2018. godine, a vezu su prekinuli u maju 2019. godine.

Talia Debert Barnet i Šaja Labaf
NASH, CHBA / Backgrid UK / Profimedia 

Pevačica je otkrila kako na početku veze on nije bio nasilan. No, nakon tog razdoblja "medenog meseca" postao je vrlo ljubomoran i stalno ju je kontrolisao.

- Smetalo mu je to što sam bila ljubazna prema konobaru ili prema bilo kome ko je muškog roda. On je odmah mislio da flertujem s tom osobom i da želim da stupim u nekakav odnos, ali samo sam bila pristojna prema nekome. Rekao mi je da ako ga volim, ne bi trebalo muškarce da gledam u oči. Dakle, to je bila moja svakodnevica dobra četiri meseca pred kraj naše veze. Nisam smela da gledam muškarce u oči - ispričala je Talia.

Talia Debert Barnet
Shutterstock 

- Probudio bi me u sred noći i počeo da me optužuje za razne stvari. Na primer, da "buljim" u plafon i razmišljam o načinima kako da ga napustim, optužio bi me da mas*urbiram, da želim da budem s nekim drugim itd. To bi se uvek dešavalo između četiri i sedam sati ujutro - dodala je.

- Želeo je da spavam samo gola, jer ako to ne uradim, udaljujem se od njega - zaključila je ona. Britanska pevačica je dodala da je ceo taj period izgledao kao "noćna mora".