Teško da je bilo ko mogao i da pretpostavi da je viši dečko Kajli Džener, reper Tajga, u stanju da brutalno premlati osobu koju je do juče navodno voleo i tvrdio da je "ona prava".

Međutim, nakon što je manekenka Kamarin Svonson izašla u javnost i pokazala jezive povrede, reper je uhapšen zbog optužbi za porodično nasilje.

Kamarin, koja je suvlasnica modnog brenda "Meaning of Mine", od tada se nije pojavljivala u javnosti, sve do sada, kada je uslikana u društvu prijatelja od kojih se nije odvajala.

Na njenom licu jasno su vidljive povrede i podlivi, a mladu devojku je u ovom izdanju teško gledati.

Podsetimo, ona je nedavno na Instagram okačila fotografije uz reči:

- Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana i ne želim to više da skrivam

kamarin svonson pokazala nje povrede
Print Screen / Instagram 

Nakon ovih objava, Tajga se dobrovoljno predao policiji u Los Anđelesu, ističući da želi da objasni svoju stranu priče. Po Kamarininim rečima, udarce je zadobila nakon žestoke svađe koja se dogodila u reperovoj kući.

tajga sre samoinicijativno predao u policijsku stanicu
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bliski izvori tvrde da se Kamarin pojavila na pragu njegove kuće oko tri sata ujutro i da je bila vrlo besna. Tajga ju je navodno pustio u kuću, pa se njihova svađa nastavila unutar četiri zida. Kamarin tvrdi da ju je reper udario i da ima masnice po telu.

Tajga je pušten iz zatvora uz kauciju od 50.000 dolara, a za sada se čeka početak suđenja. Kamarin se na mrežama povodom svega nije oglašavala, ali izvori bliski manekenki tvrde da je i dalje veoma potrešena i uplašena za svoju sigurnost, te da se njeni prijatelji smenjuju kako ne bi bila sama, iako je spremna da nastavi dalje sa svojim životom, a kako su izgledali nekad, u doba najveće ljubavi, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Tajga i Kamarin Svonson nekada