Popularni reper i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener raskinuli su 2017. godine, a Tajga je od tada viđen sa mnogim lepoticama. Ipak, reper je u februaru ove godine javno objavio da je u vezi sa manekenkom Kamarin Svenson, koja je suvlasnica modnog brenda "Meaning of Mine".

Iako se samo pet meseci nakon početka veze šuškalo da se par verio zbog toga što je Kamarin viđena sa prstenom na ruci, reper i njegova izabranica nikada nisu želeli da komentarišu te navode.

Tajga
TheFly / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Niko nije ni slutio da će sada, nakon Kamarinih optužbi, reper imati problema sa zakonom. Ona je odlučila da na Instagramu objavi fotografije povreda za koje tvrdi da joj je on naneo.

Kamarin Svenson
Print Screen / Instagram 

- Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana i ne želim to više da skrivam - napisala je Kamarin u opisu fotografija na društvenim mrežama.

Kamarin Svenson
Print Screen / Instagram 

Nakon ovih objava, Tajga se dobrovoljno predao policiji u Los Anđelesu, ističući da želi da objasni svoju stranu priče. Po Kamarininim rečima, udarce je zadobila nakon žestoke svađe koja se dogodila u reperovoj kući.

Bliski izvori tvrde da se Kamarin pojavila na pragu njegove kuće oko tri sata ujutro i da je bila vrlo besna. Tajga ju je navodno pustio u kuću, pa se njihova svađa nastavila unutar četiri zida. Kamarin tvrdi da ju je reper udario i da ima masnice po telu.

Tajga je pušten iz zatvora uz kauciju od 50.000 dolara, dok se njegova bivša devojka nije ponovo oglašavala.