Kajli Džener se nakon uspešne kozmetičke linije odlučila okušati u dizajniranju kupaćih kostima. Dizajn i fotografije oduševile su milione njenih fanova, ali sam proizvod naišao je na brojne kritike.

Kajli Džener je pre šest nedelja odlučila da prezentuje svetu svoj novi poslovni poduhvat, "Kylie swim"liniju kupaćih kostima.

Nakon što je prvo optužena za krađu dizajna samih kostima, sada se našla i na udaru nezadovoljnih kupaca.

kajli dzener kupaci
Instagram 

Kroz poslednjih nekoliko dana, najveći obožavaoci dobili su u ruke svoj primerak i ostali zatečeni lošim kvalitetom s obzirom na njihovu cenu.

- Napokon mi je stigao kupaći od Kajli. Ne mogu vam ni pokazati kako mi stoji jer je skroz providan. Šavovi su potrgani, sve u svemu velika katastrofa- rekla je u videu na kojem pokazuje kupaći kostim nakon što ga je otpakovala.

@briannaxrenee Posting an in-depth review later today #kyliejenner#kylieswim#kylie♬ original sound - mustache harry’s gf

- Izgleda kao da je naručeno s AliExpressa, prodaje smeće - ljutito su komentarisali u komentarima videa.

Inače, cena kupaćeg kostima na Kylie swim sajtu iznosi 80 dolara, a razočarani kupci složili su se da su precenjeni za ono kakav kvalitet pružaju.

Na društvenim mrežama masovno objavljuju fotografije i videe loših šavova i materijala tankog kao papir.

- Mislim da ga nikad neću moći obući. Sve se vidi kroz ovaj materijal, jako je tanak - stoji u opisu jednog od videa.

kajli dzener kupaci
Instagram 

Na oficijalnom web shopu Kylie Swim može se videti da su dva najpopularnija modela u kojima se Kylie često fotografisala rasprodati.

Kajli je nedavno pokrenula i liniju kozmetike za bebe, ali ona nije još uvek dostupna.

Podsetimo, tokom Kajlinog prvog lansiranja ruževa za usne velik broj kupaca nije bio zadovoljan, pa se ona potrudila da poboljša kvalitet kako bi se većini dopao. Nakon ovih opružbi za liniju kupaćim kostima, ostaje nam da vidimo hoće li isto uticati na nju i ovoga puta.