Kajli Džener je nedavno podelila sa svetom da očekuje drugo dete.

Nakon dugo nagađanja o tome da li je trudna ili ne, rijaliti zvezda odlučila je da na svom nalogu na Instagramu objavi video u kom je pokazala svima da je trudna, kako su na to reagovali njen partner Travis Skot i ćerka Stormi, ali i kako ona izgleda.

Ono što sada svi čekaju jeste da objavi pol bebe, ali se to izgleda neće desiti.

Kako navode strani mediji, Kajli zna pol bebe koja će se roditi kroz nekoliko meseci, ali je odlučila da to zadrži za sebe. Nedavno su njen partner Travis i ona posetili njegovu porodicu u Hjustonu, a želja im je da što više vremena provedu sa Stormi dok ne dođe prinova.

kajli dzener
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Proveli su vikend u Hjustonu sa Travisovom porodicom. Često ih posećuju i Kajli voli da bude sa njima. Svi su veoma uzbuđeni zbog bebe, ali žele da se Stormi oseća specijalno sve dok ne bude morala da deli Kajli sa bratom ili sestrom - rekao je izvor blizak paru, te otkrio kako se ona oseća:

- Već je u poodmakloj trudnoći i malo je umorna. Neprestano radi na novoj kolekciji za bebe, pa nema mnogo vremena za odmor. Travis joj mnogo pomaže oko Stormi, on je sjajan tata i Kajli je veoma ponosna na njega.

Podsetimo, kada je bila trudna sa prvom ćerkom, Kajli je skrivala trudnoću do samog kraja, te je javnost obavestila tek kada se porodila. Mnogi su mislili da će se to i sada desiti, ali to nije bio njen plan, već je od samom starta želela da sa fanovima podeli svoj put. No, izgleda da neke stvari ipak želi da zadrži samo za sebe i porodicu.

BeautifulSignaureIG / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram kajli džener trudna