Kada su internet preplavile fotografije na kojima je čuvena "žena mačka" Hali Beri prekrivena modricama i u podlivima, mnogima je bilo teško da prepoznaju jednu od najlepših i najzgodnijih glumica svih vremena.

U ovakvom izdanju ne bi voleli da vidimo i jednu ženu, ali srećom, ovog puta, u pitanju je uloga.

Naime, nedavno je predstavljen trejler za novi Netfliksov film "Bruised" u kom glavnu ulogu MMA borkinje igra niko drugi do lepa glumica. 

Fotke koje su se pojavile najpre na Tviteru, pa potom i na na drugim mrežama bile su kropovane, te u prvi mah nikome nije palo na pamet da je u pitanju film. Srećom, veoma se brzo saznalo o čemu je reč.

hali beri u filmu bruised
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Film će se naći u bioskopima 17. novembra, a radnja se vrti oko MMA borkinje Džeki Džastis koja je na sramotan način naterana da napusti sport, a potom se bori da povrati svoju moć, kako u ringu, tako i van njega. Uvučena je u podzemne borbe, da bi konačno dobila svoju slobodu, a sve se menja kada se na njenom rpagu pojavljuje sin kog je svojevremeno napustila. 

hali beri u filmu bruised
printscreen/youtube 

"Bruised" je prvobitno premijerno prikazan u okviru filmskog festivala u Torontu 2020. U intervjuu tokom festivala, glumica je za "Variety" rekla da je zahvalna što vidi više mogućnosti za rediteljke. "Definitivno se osećam kao da je došlo do prekretnice", rekla je Berijeva koja u poslednje vreme češće igra uloge jakih žena, te ne sumnjamo da će i ovaj film ostvariti veliki uspeh, a trejler pogledajte na kraju teksta: