Britni Spirs nedavno je oslobođena kontrolisanog nadzora koji je trajao 13 dugih godina.

Nakon što je starateljstvo konačno ukinuto, pevačica se i verila, a radosna dešavanja proslavila je na Maldivima.

Britni nije propustila ni priliku da prokomentariše loše poteze svoje porodice, ali sada su o svemu progovorili i dalji rođaci Spirsove koji tvrde da ovo nije prvi put da je porodica Spirs lišila slobode neku ženu.

Pre svega, lokalni mini muzej u Kentvudu odakle je Britni jedno je od retkih zdanja koji još uvek radi s obzirom da je grad praktično napušten. U njemu se čak nalaze i mašne za kosu koje je pevačica nosila kao devojčica, replika njene tinejdžerske sobe, kao i mnogi rekviziti koje je koristila tokom turneja a koje je sačuvala kustoskinja muzeja Fej Gerindžer, inače prijateljica i dalja rođaka Spirsove.

britnin deda bio je zlostavljac
printscreen/instagram 

Gerindžerova je često isticala da Britni liči na svoju pokojnu baku Eme Džin Spirs koja se ubila u 31. godini sačmaricom na grobu svog sina.

"Ta smrt je imala veliki uticaj u toj porodici", rekla je Fej i dodala da je njenom ocu trebalo mnogo vremena da nastavi dalje sa životom.

Mnogi stanovnici ovog grada zbog svega smatraju da Džejmi nije loš čovek, kao i da je oduvek bio vredan i popularan, a ne monstrum kako se pričalo u medijima, ali Gerindžerova tvrdi drugačije, a njene tvrdnje potvrdio je i Džon Mark Spirs koji je Džejmijev polubrat.

Naime, kako kažu, Eme se nije ubila tek tako. Nju je na taj korak naterao njen suprug Džun Ostin Spirs koji je godinama zlostavljao svojih 10 dece koje je dobio sa tri različite žene.

"Toliko je tukao svoju ženu i zatvarao je da su dve njegove žene imale ozbiljne mentalne probleme", rekao je Džon i dodao da je Džun seksualno zlostavljao i svoju ćerku Lien Spirs Vratner koja je nakon toga uspela da pobegne i napusti dom, a danas, sa 54 godine, živi u Tenesiju.

"Ovi muški članovi Spirs porodice su užasni", rekao je Džon. "Godinama su zatvarali i mučili svoje žene", dodao je, a potom objasnio da se toksičnost porodice može videti i na Džejmiju.

dzejmi spirs
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Naš otac je bio čudovište, ali niko van porodice nije želeo da priča o njemu, baš kao što ni ovde niko neće reći ništa loše o Džejmiju iako svi znamo šta je radio Britni", završio je sa pričom Džon otkrivši da ni do dana današnjeg se ne zna da li se Eme zaista ubila ili je ubijena, te da Britnin slučaj nije ni prvi, a nažalost ni poslednji kada je porodica Spirs u pitanju.