Britni Spirs je konačno slobodna nakon 13 godina "ropstva".

Nakon što je godine i godine svog života provela pod starateljstvom roditelja, ali i sestre Lin, koji su se, kako je nedavno otkriveno i te kako okoristili o pevačicu, a sve pod parolom da joj žele dobro, pevačica će konačno moći slobodno da upravlja svojim odlukama i novcem i da nadoknadi propušteno.

Nedavno se i verila za dugogodišnjeg dečka, međutim, novostečenu slobodu rešila je da proslavi na više nego čudan način. Naime, nije iznenađujuće da se u poslednje vreme Britni više puta fotografisala u toplesu zbog čega su si sumnjali da njenim Instagramom ne upravlja ona već da je na ovakve potez primorava upravo otac kako bi dokazao da nije mentalno stabilna.

Međutim, sada kada je odluka suda potvrđena, Britni je rešila da ponovo pozira u toplesu, i ne samo to, već je sa sebe skinula bukvalno sve, a sporne fotke pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Britni Spirs pozirala potpuno naga

Iznad fotografija na kojima je škakljive delove prekrila stikerima napisala je:

"Ples na Pacifiku nikada nije nikome naškodio. P.S. Nisam editovala fotke, kada je kriva"

Fotke su za kratko vreme imale preko 3 miliona lajkova, ali pored podrške #FreeBritney pokreta, mnogo je više onih koji su osudili njene poteze.

 "Kako da ti verujemo da si dobro, a poziraš gola", "Neke stvari su zaista samo za spavaću sobu", "Ovako se ne ponaša jedna pop diva", "Ovim ne dokazuješ da nisi luda", "Ti kao da hoćeš da sud vrati Džejmiju starateljstvo", "Kraljice, zaboravljaš da si majka, ovo nije ni kul, ni lepo za videti, iako si zgodna"... samo su neke od reči obožavatelja.

Britni na krtike nije odgovarala već je postavila snimak sa broda na kome se čuje da uživa u krstarenju. Da li je ovom objavom Britni zaokružila celo poglavlje "starateljstvo" ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje, teško da će u skorije vreme prestati da objavljuje škakljiv materijal.