Britni Spirs je odnedavno slobodna žena nakon što je njen otac Džejmi Spirs odustao od starateljstva, međutim i dalje svojim objavama zabrinjava obožavatelje.

Naime, pevačica je mesecima unazad na Instagram kačila čudne prizore, zbog čega su njeni fanovi izrazili veliku zabrinutost.

Pre nekoliko sedmica, Spirsova je na Instagramu podelila sliku na kojoj pozira u toplesu, dok je grudi prekrila rukama, a sada objavila niz identičnih fotografija.

U opisu slike nije ništa napisala, već je ostavila tri emotikona crvene ruže, a pomenuta objava je za kratko vreme izazvala hiljade komentara. Naime, pevačicini fanovi smatraju da je ova objava veoma čudna i da sa Britni nešto definitvno nije u redu.

britni spirs izlazi iz kola
FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

"Britni, da li je sve u redu?", "Ovo definitvno postaje čudno!", "Ženo, koliko puta?", "Ups, uradila je to ponovo, "Šta sve to treba da znači?", "Jezivo", "Ove slike me plaše", samo su neki od komentara zabrinutih fanova, a bilo je i onih koji su uputili komplimente pevačici na račun izgleda. Pojedinci ipak smatraju da Britni na ovaj način "slavi slobodu", međutim mnogi su se zapitali da je ovo pravi način i da li uopšte treba na ovakav način da privlači pažnju.

Objave koje su privukle pažnju na mrežama pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Britni Spirs u toplesu