Američka pevačica Britni Spirs (39) je na svom Instagram profilu objavila fotografiju drvenih vrata i podelila nedavno iskustvo u svom domu, a mnogi su objavu doživeli kao vrlo čudnu.

- U dva ujutro odlučila sam da se okupam. Nabavila sam novi "Victoria's Secret" mirisni losion i želela sam da ga stavim jer mi pomaže da bolje spavam.

Otišla sam u kupatilo i ugledala kafu koja je ostala od jutra i rekla "Odvratno", no nisam je bacila i potražila sam svoje sredstvo za čišćenje lica i nisam ga mogla nigde pronaći! Tražila sam ga 15 minuta i shvatila da je verovatno u drugom kupatilu. Spremala sam se da izađem na vrata, a ona su bila zaključana - započela je pevačica.

- Mislila sam: "Pa, ovo je kupatilo, mogu da otvorim j*bena vrata", no brava se zaglavila. Zaključana sam u je**enom kupatilu, a moj dečko spava. Njega ni zamljotres ne bi probudio. Vikala sam "Hej, dođi otvori ova glupa vrata!" Tišina - napisala je Britni.

- Nakon četvrtog puta, probudio se i rekao "Šta se događa?" Rekla sam mu da sam unutra i da ne mogu da izađem. Pokušao je da ih otvori hemijskom olovkom - nastavila i dodala da je u tom trenutku uzela mobilni i nazvala telohranitelje i rekla im da otvore vrata.

- Nakon 15 minuta poslali su nekoga da otvori vrata. Nakon deset minuta, i dalje ih nije bilo. Očistila sam kupatilo i razmišljala da se istuširam. "Ovde smo!" rekli su i pitala sam ih koliko će to potrajati.

britni spirs
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Možda 10 minuta". Popila sam staru kafu i dobila sam nalet energije. Ponovo sam progovorila. "Da li ste ovde?", "Jesmo, odmakni se. Otvaramo vrata". Otvorila su se... Napokon su se otvorila! - zaključila je pevačica.

- Britni Spirs je napokon oslobođena - napisala je Majli Sajrus u komentaru a mnogi zbunjeni obožavatelji zapitali su se da li je ova priča zapravo metafora za Britninu nedavnu borbu za slobodu.

- Izostavila si deo u kom sam ja oborio vrata i spasio te - dodao je njen dečko Sem Ašgari.

Podsetimo, Britni se pre mesec dana obratila sudu o kontroverznom starateljstvu njenog oca nad njom. Rekla je da želi nazad svoj život i da se završi trinaest godina dugo starateljstvo, ali sud je njenu molbu odbacio.

blink-news.com / Blink News / Profimedia, Shutterstock Britni Spirs