Sve češće u javnost dospevaju novi detalji iz života Britni Spirs i toga koliko su joj roditelji kontrolisali život.

Pored njenog oca koji godinama ima starateljstvo nad njom, majka pevačice Lin Spirs se mešala do te mere da je naterala Britni da poništi brak sa prvim suprugom Džejsonom Aleksanderom.

Naime, advokat Mark Goldberg je za "Daily Mail" ispričao kako par nije želeo da se brak poništi, ali su ih na to naterali Lin i Britin menadžerski tim.

- Majka se mešala u život svoje ćerke. Došla je u Las Vegas, izbacila Džejsona i dala mu avionsku kartu ka kući - rekao je Goldberg.

džejms i lin spirs
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Par se venčao u januaru 2004. godine u kapeli u Las Vegasu. Brak je trajao samo 55 sati. Kad su nazvali Lin da su se venčali, ona je navodno poludela. Aleksander je kontaktirao Goldberga za pomoć.

- Tražio je savet. Bio je vrlo emotivan i uzrujan. Britni ga je zvala da dođe u Las Vegas. Bila je tamo s prijateljima, koliko se sećam, i platila mu je avionsku kartu. Britnina ideja je bila da se venčaju. Rekao je da nisu pili niti se drogirali - ispričao je advokat.

Kako navodi advokat, Aleksander je voleo Britni i nije želeo da je povredi, ali se bojao njene majke i menadžerskog tima. Ove izjave potvrdio je i Aleksander u podkastu "Toxic: The Britney Spears Story".

- Rekli su mi da ako potpišem poništenje braka, da će dopustiti meni i Britni da nastavimo našu vezu i ako bismo se isto osećali za šest meseci, sklopili bismo brak.

britni spirs sa majkom lin
- / Backgrid USA / Profimedia 

Nisam imao razloga da verujem u suprotno. Mislio sam da je to istina. Dopuštali su nam da komuniciramo putem telefona - ispričao je Aleksander i napomenuo kako je mesec dana nakon poništenja braka pevačicin telefon misteriozno prestao da radi.

Podsetimo, otac pop zvezde Džejms Spirs (69) krajem 2008. godine dobio je zakonsko starateljstvo nad ćerkom i njenom imovinom.

Takođe njen menadžer nedavno potvrdio za javnost da je provera njenog telefona deo strogog starateljstva koje njen otac ima nad ćerkom.

"Ne bismo se čuli godinama, a onda bi se sakrila u ormar i nazvala me s nečijeg telefona“, rekao je Sam za časopis „The New Yorker“.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia, Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Britni Spirs

Bivši telohranitelj je isto izneo u javnost kako je pevačica jednom nedeljno dobijala mešavinu jakih lekova i da bi se često rasplakala zbog svog oca.

Takođe tvrdi kako pevačica nigde nije smela da ide sama i da je njen telefon bio proveravan, dok su svi gosti koji su došli da je posete u Los Anđelesu bili pretresani pre nego su uopšte zakoračili u kuću.

Britni je nedavno u svedočenju iznela, kako joj je nadziranje naudilo i uništilo život, ali i pored svih tvrdnji sud je odbacio njenu tužbu i zahtev da se starateljstvo ukine.