Britni Spirs (39) nakon iskaza na sudu koji je dala u želji da se ukine starateljstvo njenog oca nad njom prati mnogo turbulencija.

Prvo je njen dugogodišnji menadžer Leri Rudofl odlučio da prekine saradnju sa njom, a sada američki mediji prenose da advokat koji je pevačici dodeljen po službenoj dužnosti dao momentalni otkaz.

Semjuel Ingram Treći je napustio slučaj posle manje od mesec dana nakon što je Britni dala potresan iskaz na sudu. Naime, on je potpisao zahtev za otpuštanjem i podneo nadležnom sudu u Los Anđelesu.

On će moći da se povuče skroz nakon što sudija nađe drugog advokata za slučaj Britni Spirs.

britni spirs
The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od kraja prošle godine, Britni je pokrenula sudski proces o raskidu starateljstva, a nedavno je izjavila da je odnos između s ocem bio traumatičan i nasilan te da želi život nazad.

Međutim sudija, koja je bila odgovorna za slučaj pred Višim sudom u Los Anđelesu, prošle nedelje potpisala presudu kojom je Džejmi Spirs i dalje ima starateljstvo nad životom svoje ćerke.

Advokatska firma koje je preuzela ceo slučaj u oktobru 2020. godine takođe se povlači sa slučaja, a njihova odluka će postati pravosnažna onog trenutka kada novi zastupnik dođe.

Ingram je Britni zastupao tokom 13 godina njenog starateljstva, a fanovi širom sveta su ga napadali jer su smatrali da se nije dovoljno angažovao na oslobađanju Britni.

blink-news.com / Blink News / Profimedia, Shutterstock Britni Spirs

Kako navode stručnjaci iz ove oblasti, Ingram je preskočio jedan korak i odmah podneo zahtev da ga zamene drugim savetnikom. Takođe, sud ima metode za izobr zastupnika: sud može unajmiti drugog zastupnika, a može i održati novo saslušanje i videti da li je Britni sposobna da sama izabere advokata.

Spekuliše se da će sada zbog novonastale situacije doći neko ko će uistinu brinuti o Britni sa pravnog aspekta i pomoći joj da se reši starateljstva.

britni spirs
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia