Sem Latfi, bivši menadžer popularne pevačice Britni Spirs, smatra da nije samo ona pod kontrolom svojih staratelja, već i njen telefon.

On je za američke medije rekao kako tvrdi da je provera njenog telefona deo strogog starateljstva koje njen otac Džejmi Spirs ima nad ćerkom "Ne bismo se čuli godinama, a onda bi se sakrila u ormar i nazvala me s nečijeg telefona“, rekao je Sam za časopis „The New Yorker“.

Britnin bivši menadžer tvrdi da ga je pevačica poslednji put nazvala dok je bila u Kalabasasu, gradu u Kaliforniji. „Nakon što je spustila slušalicu, ponovno sam dobio poziv s tog broja. Zvao me lekar koji je rekao kako mu je neverovatno da je Britni upravo pozajmila njegov telefon“, ispričao je Latfi.

Sam tvrdi kako pevačicu nije video šest godina, a za američke medije rekao je kako smatra da je starateljstvo njenog oca uticalo na njena razmišljanja.

Podsetimo, pre dve nedelje Britni Spirs je na sudu razgovarala sa sudijom o problemu starateljstva usled kog nije mogla da kontroliše svoj novac ali i određene odluke od 2008. godine i zahtevala da se ono okonča, međutim, sud je njen zahtev odbio.