Fernando Flores (40), bivši telohranitelj Britni Spirs (39), tvrdi kako je pevačica jednom nedeljno dobijala mešavinu jakih lekova i da bi se često rasplakala zbog svog oca.

Flores je za Britni radio 8 meseci u 2010. godini, a za The Sun je izjavio kako bi svakog drugog dana kod pevačice došla žena koja bi joj dala kombinaciju lekova i kontraceptivne pilule. Rekao je kako je neko morao da objasni Britni da se radi o tri antidepresiva.

Takođe tvrdi kako pevačica nigde nije smela da ide sama i da je njen telefon bio proveravan, dok su svi gosti koji su došli da je posete u Los Anđelesu bili pretresani pre nego su uopšte zakoračili u kuću.

britni spirs
Youtube 

- Morala je da zove oca tri do četiri puta dnevno i da traži dopuštanje za sve - rekao je Flores i otkrio kako je zbog toga Britni većinu svog vremena provela vežbajući ili gledajući televiziju.

Podsetimo, otac pop zvezde Džejms Spirs (69) krajem 2008. godine dobio je zakonsko starateljstvo nad ćerkom i njenom imovinom.

Britni tvrdi kako joj je nadziranje naudilo i uništilo život kao i da je trenutno u toku suđenje koje će odlučiti šta će se dalje događati s tim starateljstvom iako je sud nedavno odbacio njenu tužbu.

blink-news.com / Blink News / Profimedia, Shutterstock Britni Spirs

Takođe njen menadžer nedavno potvrdio za javnost da je provera njenog telefona deo strogog starateljstva koje njen otac Džejmi Spirs ima nad ćerkom "Ne bismo se čuli godinama, a onda bi se sakrila u ormar i nazvala me s nečijeg telefona“, rekao je Sam za časopis „The New Yorker“.