Poslednjih meseci Britni Spirs glavna je tema medija, ali ne zbog muzike ili kreativnih projekata, već zbog mučne borbe protiv starateljstva njenog oca.

Već duže vreme fanovi su mogli da svedoče da se nešto čudno dešava upravo zahvaljujući Instagram objavama pevačice, koje su često bile veoma čudne, a pratioci su neretko zbog svega razvijali prave teorije zavere.

Jedna od poslednjih, fotografija njenih leđa, izazvala je pravu lavinu komentara, nakon što su fanovi bili zabrinuti jer su uklonjene sve njene tetovaže.

Sada je otišla korak dalje i objavila dve fotografije u toplesu, a obožavatelji su ponovo bili veoma začuđeni.

britni spirs pozirala je u toplesu
printscreen/instagram 

Naime, pevačica je pozirala u teksas raskopčanoj suknji, a grudi je prekrila samo rukama, dok joj je lice delovalo dosta mlađe, a u objavi između je napisala:

"Da li znate šta zaista može da me uzbudi? Šta mi je neverovatno seksi? Dobrota", napisala je pevačica.

britni spirs u toplesu
printscreen/instagram 

Naime, njeni obožavatelji su ubeđeni da Britni ne vodi sama svoj Instagram profil na kom često šokira pratioce čudnim ponašanjem i plesanjem u gluvo doba noći, a iako su mnogi mišljenja da su to sve samo tračevi, nakon novog seta fotografija, jasno su joj poručili da bi trebalo da sačeka s ovakvim golišavim objavama jer bi to njen otac mogao da iskoristi protiv nje u sudskom postupku, da bi je još jednom proglasio neuračunljivom.

Sa druge strane, Britnine pristalice veruju da upravo njen otac objavljuje fotografije kako bi i dalje koristio njen novac. Naravno, komentari su se samo ređali, a više je nego jasno kako njeni pratioci razmišljaju.

"Britni srce, pokušavamo da te oslobodimo, čemu ovo?", "Ovde je nešto jako sumnjivo", "Pogledajte joj lice, kao kad predatori fotografišu decu, ovo nije Britni koju znamo", "Kako je moguće da se objavljuju ovakve fotke", "Britni, daj nam znak, da li te je otac na ovo naterao?", "Ovo je sigurno uradio njen prokleti otac samo da bi ispalo da je Britni luda", "Onaj monstrum nikad neće prestati da joj bude staratelj ako nastavi sa ovakvim objavama"...

pratioci su ubeđeni da njen instagram kontrolise njen otac
Youtube 

Šta tačno znači da Britni ima staratelja?

Ne sme samostalno da raspolaže svojim novcem, ne sme da vozi auto, glasa, ne sme da zatrudni, angažuje advokata, da razgovara sa novinarima, niti da javno govori o svojoj situaciji, a uvide o njenom zdravstvenom stanju ima samo njen otac. takvi staratelji se obično daju osobama koje imaju teške mentalne poremećaje ili demeciju, te uopšteno ne mogu samostalno da se brinu za sebe.