Lin Spirs, mama Britni Spirs, progovorila je o starateljstvu svog bivšeg supruga Džejmija Spirsa nad pevačicom.

O situaciji je progovorila izjavom u dokumentima koje je sudu podnela u ponedeljak.

Page Six piše da je izjavila: "Džejmi nije u stanju da stavi interese svoje ćerke ispred svojih, pa zbog toga Britni prema njemu oseća strah i mržnju".

Dodala je da je primetila da se ništa ne radi u korist pevačice te je kao jednu od nepravdi navela Džejmijelo angažovanje lekara koji je Britni pripisivao potpuno neprikladne lekove, koje ona nije želela da uzima.

džejmi spirs i lin spirs
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Trebala je da ide i u ustanovu za mentalno zdravlje, a ako ne bi ostala na lečenju, pretila bi joj kazna, tvrdi Lin. Međutim, dodala je da ne zna kakva se kazna podrazumevala.

Inače, strani mediji pišu da nije poznato u kakvom su odnosu Britni i njena mama. Lin se nakon drugog saslušanja pevačice oglasila na Instagramu znakovnom porukom. Pratioci su je tada napali i napomenuli joj kako je Britni izjavila da je htela da tužiti celu porodicu.

britni i lin spirs
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Britni se pre mesec dana obratila sudu o kontroverznom starateljstvu njenog oca nad njom. Rekla je da želi nazad svoj život i da se završi trinaest godina dugo starateljstvo, ali sud je njenu molbu odbacio.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia, Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Britni Spirs