BRITNI SPIRS JE KONAČNO SLOBODNA: Pevačicin otac odustao od STARATELJSTVA

Američka pop zvzeda Britni Spirs je slobodna nakon što je njen otac Džejmi Spirs odustao od starateljstva nad svojom ćerkom.

FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Kako prenose američki mediji Britni Spirs je ponovo slobodna žena. Naime, njen otac Džejmi saopštio je da odustaje od zakonskog starateljstva nad svojom ćerkom.

Advokat Džejmija Spirsa jučeje podneo dokumenta u kojima se između ostalog navodi:

U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs. Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja.“

dzejmi i lin spirs, pevacicini roditelji
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U dokumentu se dalje navodi da bez obzira na zvaničnu titulu, Džejmi Spirs ostaje Britnin otac, koji će je uvek bezuslovno voleti i paziti na interese svoje voljene ćerke.

On kaže da je u suštini spasio Britni kada je bila „u krizi i kada joj je očajnički bila potrebna pomoć“ pre 13 godina, dodajući:

Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su je i manipulisali predatori i u finansijskoj nevolji. Gospodin Spirs je ćerki pritekao u pomoć da je zaštiti.

Kako ističe Džejmijev advokat, ćerku nikada nije prisiljavao na nešto što ne želi, a to uključuje i nastupe.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia, Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Britni Spirs

Sa druge strane, advokat Britni Spirs, Metju Rozengart ističe da ga odluka suprotne strane nije dirnula.

„Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo, međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge.“

Podsetimo, Britni Spirs nedavno je podigla prašinu kada je javno svedočila i iznela niz šokantnih detalja o svom ocu. 

britni spirs
Shutterstock 

Britni je tada otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.

Džejmi je dobio kontrolu nad ličnim i poslovnim poslovima svoje ćerke po nalogu suda 2008. godine, nakon što je Britni bila hospitalizovana u mentalnoj ustanovi.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši