Britni Spirs nedavno je oduševila fanove kada je objavila da se verila.

Takođe, u poslednje vreme sve su glasnije priče da će njen otac konačno odustati od starateljstva što bi značilo da će pevačica nakon 12 godina konačno imati normalan život.

Međutim, Britni je danas zabrinula pratioce kada je izbrisala nalog, bez najave i upozorenja. Javile su se teorije da ju je otac primorao na to, s obzirom da je ipak zakonski staratelj, međutim, sada se za strane medije oglasio prijatelj pevačice i pojasnio situaciju.

Istina jeste da je cela situacija povezana sa slučajem starateljstva.

britni spirs sa deckom
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Konačno je srećna i ispunjena. Na dobrom je mestu u životu", započeo je njen prijatelj:

"Tišina može biti moćan alat i sjajan način da pošalje jasnu poruku".

On kaže da je pop zvezdi bio potreban predah od medija, kako bi zacelila bol zbog cele situacije i zapravo mogla da uživa u tome što je verena.

britni spirs izbrisala je instagram
FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga, oglasio se i advokat Pirsove Metju Rosengart koji je potvrdio da je odluku da ugasi Instagram donela sama Britni.

Pevačica je nekoliko sati pre gašenja mreža napisala na svom Tviteru:

"Narode, ne brinite. Pravim malu pauzu od Instagrama kako bih na miru i kako dolikuje proslavila svoju veridbu. Vidimo se uskoro!"

Podsetimo, Britni je u ponedeljak verio njen dugogodišnji partner Sem Asgari, koji je maneken i fitnes model. U vezi su od 2017. godine. U intervjuu za CBS radio pevačica je otkrila kako je upoznala 12 godina mlađeg partnera.

britni spirs se verila
printscreen/instagram 

"Mislim da smo bili na snimanju. Dok smo čekali novu scenu, sedeli smo zajedno 20 minuta i bili , na neki način, prisiljeni da razgovaramo", rekla je Spirsova.

"On je znao ko sam ja, ali me nije znao lično. Mislio je, 'kakva je ova devojka?', a ja pojma nisam imala ko je on. Počeli smo da razgovaramo o sušiju i stvarima koje volimo i kako bi trebalo da jedan dan odemo na suši. Rekla sam IDEMO, IDEMO to da uradimo' i on je rekao 'Ok, daću ti svoj broj kada se ovo završi'", dodala je pevačica, ostalo je istorija, a još njegovih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Dečko Britni Spirs uskoro će postati otac, a par ne skriva sreću zbog "svežeg starta" kada je njihov odnos u pitanju.