Konačno razlog za slavlje u domu Britni Spirs!

Nakon što se pojavilo "svetlo na kraju tunela" u slučaju starateljstva, te postoje realni izgledi da će se konačno osloboditi nadzora oca, pevačica će, kako stvari stoje, uskoro pred oltar i to po treći put.

Njen dečko, model i fitnes instruktor Sem Asgari zaprosio ih je u njenom domu, a sada su celom svetu saopštili radosne vesti.

Zanimljivo je da su se pre samo nekoliko dana, na Semovom storiju našle fotografije vereničkog prstena, a maneken je tad tvrdio da mu je nalog hakovan.

Međutim, da su vesti istinite potvrdila je niko drugi do Britni na svom Instagramu.

"Ne mogu j****o da verujem", napisala je ispod objave, a snimak je za samo par sati dobio skoro 2 ipo miliona lajkova.

Komentari i čestitke su se samo ređali.

"Konačno nešto lepo i njoj da se desi", "Zaslužila si", "Bravo jer si izabrala pravog muškarca", "Konačno", "Ovo je nešto najlepše što sam danas videla", "Plačem ko da se neko moj udaje, ali zaista si zalsužila posle svega"... pisali su oduševljeni fanovi.

Podsetimo, Britni je imala do sad nekoliko ljubavi, a najveći trag ostavila je veza sa kolegom Džastinom Timberlejkom s kojim se zabavljala veoma mlada. Iza sebe ima dva braka, prvi sa Džejsonom Aleksanderom s kojim se venčala 2004. u kapeli u Las Vegasu. Ovaj brak je trajao samo 55 sati, a kako je nedavno otkrila, majka ju je naterala da poništi brak sa Džejsonom.

britni spirts sa deckom
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga, Britni se udala za Kevina Federlajna. Bili su u braku od 2004. do 2007. godine tokom kog su dobili sinove Šona i Džejdena.

Sada će stati pred oltar po treći put, a ukoliko ste propustili kako Sem izgleda, pogledajte to u galeriji ispod:

Instagram Dečko Britni Spirs uskoro će postati otac, a par ne skriva sreću zbog "svežeg starta" kada je njihov odnos u pitanju.