2 MILIONA DOLARA ZA SLOBODU: Otac Britni Spirs odustaje od starateljstva, ali samo pod OVIM USLOVIMA

Advokat Britni Spirs tvrdi da će protiv Džejmija Spirsa, povući neopohodne pravne korake ako otac pevačice nastavi s ucenama.

Instagram 

Otac nekadašnje pop zvezde Britni Spirs (39), Džejmi Spirs (69) odstupio je formalno s mesta njenog staratelja, ali kako tvrdi advokatski tim pevačice, i dalje ucenjuje ćerku i želi da joj zagorča život.

Džejmi navodno pokušava od nje da dobije dva miliona dolara pre nego što odstupi s pozicije, a zastupnici pevačice tvrde da ga u celoj priči od početka samo zanima njen novac, a ne dobrobit ćerke.

Konkretno, tata Spirs mora da plati advokate i bivše poslovne saradnike pa računa da će Britni pristati na 'otpremninu' kako bi ubrzla ceo proces. Ipak, njen advokat Metju Rozenart ne želi da popusti pred Džejmijevim zahtevima.

britni spirs
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

- Otac Britni Spirs neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja nikakve uslove i već je trebao da se povuči. Bilo bi pristojno i ispravno da učini tako - rekao je revoltirani advokat.

Suđenje u Los Anđelesu zakazano je krajem meseca, a Rozenart tvrdi kako će protiv Džejmija povući neopohodne pravne korake, ako otac pevačice nastavi s ucenama.

FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, @CelebCandidly/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Britni Spirs prva vožnja nakon što je oslobođena

On u javnosti i dalje pokušava da zadrži imidž oca dobročinitelja, koji je u najtežim trenucima spasio bolesnu ćerku, ali u tu priču veruje sve manji deo javnosti.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši