Britni Spirs pre nedelju dana nestala je sa društvenih mreža nakon što ju je verio dugogodišnji dečko Sem Asgari.

Iako su fanovi isprva bili zabrinuti da nešto nije u redu, Britni se obratila svima na Tviteru i pojasnila da uzima mali predah kako bi na miru mogla da uživa u veridbi i vremenu samo sa svojim dečkom, odnosno, verenikom.

Međutim, sada se vratila na Instagram videom u kom pleše, kao što je to činila i do sad i obratila se pratiocima rečima:

"Izvinjavam se, ali obožavam da zamahujem svojom dugom kosom. Ovo sam ja nakon usisavanja dnevne sobe sa ovom mirišljavom bombom sa Havahja. Moja dnevna soba sada miriše sjajno da u njoj probudite. Pesma je od Lenija Kravica i zabavna je da uz nju plešete... naravno, moje omiljene reči su ROĐENA SAM", započela je Britni i dodala:

"Bog vas sve blagoslovio i nemojte zaboraviti da ostanete zahvalni i da izgovarate svoje molidbe. P.S. Moja crvena farba se ispravla pod tušem i izgledalo je kao krimi scena. Veoma ozbiljno shvatam ovaj ples", napisala je.

Snimak je za kratko vreme imao preko 300 hiljada pregleda, ali mnogi fanovi bili su više nego zabrinuti. Naime, baš iz razloga što se Britni nedavno ošišala i ofarbala, fanovi su ubeđeni da su u pitanju snimci od pre nekoliko meseci, pa čak i da to u videu nije ona već da je sve odrađeno deepfake tehnologijom.

britni spirs vratila se na instagram
OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ovde nešto baš nije u redu", "Nadam se da ima spreman bredbračni ugovor, ne bi iznenadilo da ni Sem nije ništa bolji", "Da li to ona nešto govori ovde zapravo?", "Ovo nije Britni, ne postoji šansa da se crveno ovako brzo ispere i da nema rozikastih tragova na njenoj kosi", "Ovoi nije Britni, nešto mi ovde deluje baš jezivo i kak one treba", pisale su hilajde fanova.

Mnogi su ubeđeni da su snimci nastali još u junu kao nastavak videa koje je već snimala u istom autfitu. Ni njen verenik se nije pojavio na snimku, iako je lajkovao objavu, a njegove fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Dečko Britni Spirs uskoro će postati otac, a par ne skriva sreću zbog "svežeg starta" kada je njihov odnos u pitanju.

Šta je od svega ovog istina, ostaje da vidimo, jer naposletku uprkos govorkanjima da će njen otac odustati od starateljstva, to se nije dogodilo, a većina je ubeđenba da je su čudni snimci još jedan njegov način da je kontroliše.