Nakon što je sud u Los Anđelesu nakon trinaest godina, ukinuo starateljstvo nad Britni Spirs, koje je njen 69-godišnji otac imao, preko svog advokata se oglasio i Džejmi.

- Gospodin Spirs bezuslovno voli svoju ćerku Britni. Trinaest godina pokušavao je da učini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao staratelj ili njen otac - započela je njegova advokatica Vivijan Torin.

- Svako ko je pokušao da pomogne članu porodice koja se bori sa mentalnim zdravljem, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno - dodaje kako je odlučio da "drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britni".

roditelji britni spirs
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Odluka suda je gubitak za Britni, smatra Džejmi.

- Sud je pogrešio što je suspendovao gospodina Spirsa, postavio stranca na njegovo mesto da upravlja Britninim imanjem i produžio samo starateljsko pravo koje je Britni molila da sud otkaže ranije ovog leta - napisao je Džejmi.

britni spirs
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Na njegovo mesto došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni Spirs i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Torin je rekla da gospodin Spirs bezrezervno voli svoju ćerku Britni i nastaviće da pazi na nju i da radi na rešavanju svih pitanja. Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog starateljskog prava zakazano je za 12. novembra.

britni spirs
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia