Kimberli Garner (30) koja je po zanimanju model, rijaliti zvezda i influenserka neprestano privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom.

Lepa plavuša trenutno uživa na odmoru na ostrvu Sent Bartelemi u Karipskom moru, a paparaci ne prestaju da je opsedaju.

Fotke s odmora obišle su svet, te smo tako atraktivnu Britanku mogli da vidimo u žutom bikiniju koji je istakao njeno izvajano telo.

Kimberli Garner važi za jednu od najzgodnijih devojaka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Atraktivna Britanka poznata je kao jedna od najzgodnijih dama na javnoj sceni. Treninzima i balansiranoj ishrani duguje savršenu figuru, a poput mnogih svojih koleginica i Kimberli je imala nekoliko korekcija na telu.

Nekada je izgledala znatno drugačije
Shutterstock 

Strani mediji pisali su da je radila grudi, operisala nos, povećala usta i koristila botkos.

Ipak, ne možemo a da ne priznamo da danas Kimberli izgleda veoma atraktivno, te da nije preterala s operacijama, a sad aje na na plaži šetkajući u minijaturnom žutom bikiniju sa tračicama, podigla atmosferu.

Kimberli je operisala nos, usta, grudi te danas izgleda savršeno
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, ona se bavi dizajniranjem kupaćih kostima, te je tako njen Instagram bogat fotografijama u modelila koje kreira, jer kobi bolje promovisao bikinije, no sam Kimberli!

Mnogima je pamet stala zbog prizora Kimberliu bikiniju
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

2013. pokrenula svoj brend kupaćih kostima "Kimberley London", i od tada samo njih nosi, a više footgrafija ove lepe dame pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa plavuša mami uzdahe u bikiniju

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!