Kardi Bi danas je jedna od najpopularnijih reperki na svetu, a iako ima samo 29-godina, kontroverzna umetnica pokorila je muzičke liste.

Reč je o ženi koja, uz Niki Minaž drži prvo mesto kada je reč o ženskom repu. Danas zarađuje milione, ostvarila se u ulozi majke, puni koncertne dvorane i ima milione obožavatelja širom sveta.

Ali njen životni put nije bio nimalo lagan. Godinama je radila je kao striptizeta i tako zarađivala za život, a bila je u vezi s dečkom koji ju je fizički zlostavljao. Priznala je kako je majku lagala čime se bavi i govorila joj kako radi kao dadilja u bogatim porodicama.

Niki Minaž danas je jedna od najpopularnijih reperki.
Shutterstock 

A kada joj je jednom otkrila istinu, izbacila ju je iz kuće. Svoje je muzičke snove pokušala je da ostvari u muzičkom rijaliti šouu "Love And Hip Hop: New York" te joj je očito to i te kako pošlo za rukom.

Niki je nekada izgledala znatno drugačije no danas.
Instagram 

Danas je u braku s reperom Offsetom s kojim je dobila ćerkicu Kultur Kiri Kefus, a pre dva meseca na svet je stigao sin. Iako je sredila svoj život, Kardi je i dalje na meti negativnih komentara, a fanovi je često napadaju kako bez šminke izgleda neprepoznatljivo.

Kardi Bi je često na meti negativnih komentara zbog previše šminke.
Instagram 

"Ma je li ovo moguće?", "Ne želim nikoga da vređam, ali ovo je loše", "Zašto koristi toliko agresivnu šminku", "Nepepoznatljiva je", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Koliko se Kardi Bi promenila i kako izgleda bez šminke, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pevačica bez makeup-a izgleda neprepoznatljivo, ali bukvalno!