Kardi Bi nije baš neko za koga možemo reći da je oličenje ukusa.

Naprotiv!

Češće se za nju vezuju epiteti "kraljice kiča", "boginje treša" i slično, ali sada se čini da je "igricu" odvela na neki potpuno drugi nivo.

Naime, na svom profilu postavila je fotografije sa svojom trogodišnjom ćerkicom Culture, i internet se usijao od komentara.

Kardi koja je u pozamašnoj trudnoći pozirala je u mini crnoj haljini i čizmama sa platformom, dok je ćerkica bila u neodoljivom žutom kompletu. Međutim, pažnju pratilaca privuklo je nešto drugo.

kardi bi sa cerkom
pritnscreen/instagram 

Naime, Culture je pozirala ne samo sa ogrlicom sa dijamanstkim privescima nego i sa Birkinkom od čije cene "zveče uši".

Naime, ovakva custom made tašna košta minimum 50.000 dolara, što je oko 5 miliona dinara.

cerka kardi bi
pritnscreen/instagram 

Žuta personalizovana dizajnerska torba po sebi ima kristale u srebrnim i duginim bojama. Kardi Bi i Ofset, suprug, navodno su se nedeljama dogovarali sa dizajnerima oko izgleda torbe, u koju je uloženo više od 100 sati rada.

Ipak, ovaj reperkin potez podelio je mišljenja.

kardi bi cerka
pritnscreen/instagram 

Jedni su oduševljeni poklonom, ali ima i onih kojima je ovako nešto preterano.


"Užasna torba", "Novac ne kupuje stil", "Kako je ružna torba", "Da li je ovo zaista prigodan poklon za trogodišnjakinju"...

Ipak, ovo nije prvi put da je Kardi obradovala svoju ćerku dizajnerskom tašnom. Pre samo nekoliko meseci Culture je prošetala belu "Chanel" torbu koja košta 4.650$, dve mini "Dior" tašne - obe koštaju po 4300 $, minđuše za 475$, "Dolce &Gabbana" tašnu od 3.595$ i još tri skupocene torbe.

Dakle, kako stvari stoje, biće da kardi ne haje za komentare već na sve načine pokušava da udovolji svojoj miljenici. Šta vi kažete, da li je u redu pokloniti nešto ovako skupo maloj deci? Glasajte u anketi i podleite s nama vaše mišljenje.