Ako i za jednu osobu možemo da kažemo da je apsolutna kraljica kiča, neukusa i hodajuća propast, barem kada su odevne kombinacije u pitanju, to je, bez ikakve sumnje, niko drugi do Kardi Bi.

Tamn pomislite da je svojim katastrofalnim odabirima dotakla modno dno, te da ne može gore, ona nas iznenadi novim izborom. 

Ipak, njen poslednji izbor je, možemo slobodno reći, sa pravom udrzmao internet. Kardi Bi, pojavila se u novom spotu prekrivena samo stikerima i u gaćicama koje su sve, samo ne donji veš.  

Da zlo bude još gore, metalik stikeri su spojeni lančićima i perlicama, a ona na snimku koji je okačila na instagram, zavodljivo njiše kukovima. 

Ruku na srce, poznato je da je reperka nekad radila kao striptizeta, ali, novim autifom kao da je pomešala scene - ovo je daleko prikladnije za neki niskobudžentni striptiz klub, nego za spot koji će se prikazivati na televiziji. Ipak, znate kako kažu - o ukusima ne treba raspravljati. 

Ipak, Insta zajednica je više nego jasno pokazala svoje stavove. 

"GOSPOĐO, IMATE LI OGLEDALO?" Zbog onoga što nosi u novom spotu, Kardi Bi zaslužuje titulu apsolutne KRALJICE KIČA
screenshoot youtube 

"Volim Kardi, ali ovo je preterano", "Gospođo, imate li ogledalo", "Jednom striptizeta, uvek striptizeta"... negativni komentari su se samo nizali, ali, bilo je tu i tamo i onih koji su hvalili njenu liniju. 

Premijera spota "Up" trebalo bi da bude ovog petka, 5. februara, te ne sumnjamo da ovo nije jedino šokantno izdanje koje je Kardi pripremila. 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.