Američka reperka Kardi Bi (28) je potrošila zaista puno novca ove nedelje kako bi svojoj 2-godišnjoj ćerki Kulturi kupila sedam novih dizajnerskih tašni. Nime, reperka je kupila svojoj mezimici i skupocen nakit, kao i aksesoare za kosu, a sve to je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Imala sam baš ludu kupovinu. Doduše, sve za Kulturu, ne za mene. Sve je ok - napisala je 28-godišnja reperka. Ona je sve rekla na Instagram Storiju, pa je dodala: - Bog mi je dao lutkicu s razlogom, zar ne? - rekla je Kardi. Kulturine nove tašne i pokloni iznose oko 29.000 dolara.

- Ovo se dešava kada mi Bog podari devojčicu kakvu sam oduvek želela. Kupujem više njoj nego sebi - dodala je ona srećnim tonom.

Kardi je ćerki kupila belu "Chanel" torbu koja košta 4.650$, dve mini "Dior" tašne - obe koštaju po 4300 $, minđuše za 475$, "Dolce &Gabbana" tašnu od 3.595$ i još tri skupocene torbe.

Reperka je poznata kao neko ko voli da kupuje skupocene poklone, kako za druge, tako i za sebe. Svog muža Ofseta je za prošlogodišnji rođendan "častila" sa pola miliona dolara koje je spakovala u frižider. Takođe, ona je nedavno otkrila da njen suprug ima više od 3.200 pari patika kod kuće, kao i da ona ima skupocenu "Hermes Birkin" tašnu u skoro svakoj veličini i boji koja postoji.