Komadi koji su se nosili 50-tih ili 80-tih, će ponovo ugledati svetlost dana, ali u malo izmenjenoj i modernizovanoj formi. Takav je slučaj i sa ovim plastičnim cegerom koji smo imali prilike da vidimo posledni put pre više od 20 godina. 

Sigurni smo da je rupičasta plastična torba bila nezaobilazan komad u ormanu vaših baka, a možda i majki, tako da ste sigurno nekada imali susreta sa njima. Poznajući koliko su one krute, nepraktične za nošenje, prilikom odlaska u prodavnicu, za šta su i bile namenjene, solidno su obavljale posao. 

Fendi je sada proizveo savremenu verziju ovog komada, od reciklirane plastike ukrašena kožnim kaišem u bojama fendi loga. U samom centru torbe stoji istaknut ogroman znak ovog brenda, a zanimljivo je da to nije sve od isticanja brenda na komadu koji postoji decenijama. 

žuta torba
fendi.com 

Posle plastičnih potpuno providnih torbica, izgleda da je još uvek nije iščezlo gledati šta je drugome u torbi. Iako fendi ovu torbu nije namenio damama za pijačne dane, obzirom na njene dimenzije, već za stajliš kombinacije, onda je zaista nedopustivo nemati bar neku postavi unutar torbe. 

Iako je urađena od reciklirane plastike, kaiš je izrađen od prave kože. Tako da, pomisao kako je Fendi osvešćen o ekološkim problemima pada u vodu.

Cena ove torbe je precenjenih 890 dolara, a možete je pronaći u žutoj, rozoj, svetlo plavoj i narandžastoj boji.