Anastasija Stejsi Karanikolaou poznata je javnosti kao najbolja drugarica Kajli Džener, a ogromnu pažnju privukla je svojim bujnim oblinama.

Ona je često na meti paparaca koji su je nedavno  snimili dok se sunčala na plaži u Majamiju, a zeleni bikini istakao je njene bujne obline.

Nije se bunila zbog pažnje koju je dobijala, a bezbrižno je uživala u društvu prijateljice. Iako je pokušala da se sakrije ispod kape, nikome nije promakla njena pojava u minijaturnom kupaćem kostimu.

Anastasiju su paparaci snimili dok se odmarala na plaži.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovu influenserku na Instagramu prati preko10 miliona ljudi, koji je obasipaju lajkovima i komplimentima, ali retko ko bi je prepoznao na ulici.

Naime, njen izgled uživo dosta se razlikuje od njenog izgleda na Instagramu, gde je uvek potpuno našminkana i fotošopirana.

Anastasija Stejsi Karanikolau ovako izgleda na svom Instagramu.
Instagram 

Osim što i inače pozira u atraktivnim izdanjima bez suvišne garderobe, Stejsi je otvoreno pričala o svojim plastičnim operacijama. Oktrila je da je povećala grudi, ali i da je kasnije silikone zamenila manjima jer su joj prethodni stvarali probleme.

Mnogi su se složili da Anastasiju ne bi prepoznali  uživo
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Priznala je i da je stavljala filere u usne, i objasnila da ljudi idu na kozmetičke zahvate kako bi se rešili svojih nesigurnosti.

Iako o ostalim intervencijama nije pričala, strani mediji su pisali da je radila i zadnjiicu, korigovala nos, jagodice...

Inače, Anastasija je ćerka grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaoua, koji je deo poznate marketinške kompanije World Financial Group.

Instagram Anastasija Stejsi Karanikolaou izgleda znatno drugačije na paparaco neobrađenim fotografijama

S milijarderkom Kajli Džener druži se od 11. godine, a njih dve često dele zajedničke fotografije u golišavim izdanjima, i često su na meti korisnika društvenih mreža jer previše obrađuju svoje fotografije.

Ako se malo bolje zagledate, primetićete da papraco slike nemaju baš nikakve veze sa fotografijama koje završavaju na društvenim mrežama.

Anastasija i Kajli uživo izgledaju drugačije.
RHTY/starmaxinc.com / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!