ELENA KITIĆ BEZ FILTERA I FOTOŠOPA: Viđena na ulici bez šminke u potpuno opuštenom izdanju

Elena Kitić uslikana je na ulici bez trunke šminke i u običnoj kombinaciji, što je iznenadilo njene pbožavaoce koji su navikli da je viđaju u potpuno drugačijem izdanju na društvenim mrežama.

printscreen/instagram 

Od kako se pojavila na mužičkoj sceni, Elena Kitić privlači veliku pažnju, kako svojim potezima tako i fizičkim izgledom.

Trenutno važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica i gotovo svakodenvno kači perfektne objave na Instagramu.

Skupe destinacije, provokativne poze, pločice na stomaku, najbolji frizeri i šminkeri, sve je to deo Eleninog imidža na društvenim mrežama. Međutim, mnoge poznate dame, pa i Elena kriju pravu sliku stanja.

Sada je ekipa emisije "Paparazo lov" uhvatila mladu pevačicu kako se kreće beogradskim ulicama bez šminke u sasvim "običnoj" kombinaciji u odnosu na sve ono što možemo videti od nje na društvenim mrežama.

paparazzo lov/youtube Elena Kitić

Podsetimo, nedavno se na Tviteru poveo pravi rat kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je pevačica bez šminke i filtera.

Komentari su se samo ređali: "Fotošop radi samo tako", "Ovo nisi ti", "Normalno izgleda, a ovamo pozira", "Upali prednju kameru odmah i slikaj, pa uporedi sa slilkama na Instagramu", "Mene ovo neko ze*a?! Ovo nije ona" - pisali su tviteraši u komentarima.

Do sada se spekulisalo da je Elena ugradila implante u grudi, da je uvećala usne i jagodice, da je operisala nos, ali i da je zategla kapke.

elena kitic
Instagram 

Na svom profilu deli slike na kojima ima savršen ten, usne, a vitkom figurom mnoge ostavlja bez daha.

Pogledajte kako je Elena izgledala nekad i procenite, da li se baš toliko promenila, ili tu ipak ima i šminke i fotošopa:

printscreen/youtube, printscrteen/youtube Elena Kitić se dosta promenila od kada je kročila na estradnu scenu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši