Elena Kitić nedavno je izbacila pesmu "Laži" koja je naišla na mnogobrojne pohvale. Pesma je snimljena za potrebe drugog dela filma "Južni vetar", a prati je i visokobudžetni spot.

Kitićeva je prepoznatljiva po svom autentičnom stilu pevanja, od kog nikada ne odstupa, a izgleda se baš on Žiki Todoroviću ne dopada.

Glumcu je tokom njegove emisije pušten spot mlade pevačice, a on je brže-bolje zahtevao da se prekine da ga ne bi dalje gledao, a ni slušao numeru.

- Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam - bio je zaprepašćen Žika kako zvuči nova Elenina pesma.

zika todorovic u kaficu
Instagram 

Mlada pevačica ni u ovom spotu se nije libila da pokaže nekoliko atraktivnih izdanja, pa je tako možemo videti u kupaćem kako sedi na konju, zatim na terenu u kompletu koji dosta toga otkriva, kao i scene sa muškarcem.

elena kitic i fran
Instagram 

Podsetimo, bila je nedavno u centru medijske pažnje nakon što se pojavila vest da je u vezi s hrvatskim zadrugarom Franom Pujasom, s kojim je bila i na letovanju u Grčkoj. Ona o njemu do sada nije javno govorila, dok je Fran, nakon što je izjavio da su samo prijatelji, u "Zadruzi" ipak priznao da su zajedno, ali da ga se, kako on navodi, pevačica stidi.