Iako važi za devojku koja sasvim sigurno diktira modne i beauty trendove, Elenu Kitić nikada nismo "ulovili" za izjavu.

Ona ne želi da daje intervjue otkako se pojavila na muzičkoj sceni, ali zahvaljujući svojim pesmama, specifičnom načinu oblačenja i provokativnim fotografijama, Elena je uspela da zauzme svoje mesto u svetu muzike.

Osim toga, o njenim tetovažama često se pisalo. Naime, nakon što je u martu na licu, tik do uveta, istetovirala leptira, slična, samo nešto veća slika sada krasi i njenu ruku.

elena kitic
Instagram 

Inače, leptir je vrlo čest izbor za tetovažu kod žena, otkriva ženski uticaj u kulturi tetovaža. Simbol je lepote, ljubavi, cveća i duhova umrlih. Takođe se smatra za zaštitnika žena i ratnika koji su pali pri borbi.

Ovoga puta, Elena je pre samo nekoliko sati objavila novu numeru pod nazivom "Svemir" a najavu kakvu je priredila, niko nije očekivao.

eleina kitic
Youtube 

Iako je akcenat trebalo da bude na efektu iluzije, mnogi pratioci pomislili su da se pevačica slikala potpuno naga. Kako su njene obline došle u prvi plan, pevačica je dobila mnoštvo komplimenata na račun izgleda.

Osim toga, Elenu su mnogi uporedili sa Arijanom Grande, a fotografija je za samo nekoliko sati dobila preko 30.000 lajkova. U komentarima je, između ostalog, nastala polemika njenih obožavatelja.

Dok su jedni tvrdili da je Elena potpuno gola na slici, drugi su isticali da obrada slike čini da pevačica izgleda golo.

"Što imitiraš Arijanu Grande?", "Ti si svemir", "Premoćna", glasili su samo neki od komentara.

Kako se Elena Kitić menjala i kojim promenama se podvrgla, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, printscrteen/youtube Elena Kitić transformacija od početka karijere do danas