Iako ima samo 24 godine, Elena Kitić jedna je od najuticajnijih ličnosti na domaćoj sceni.

Pevačica od samog početka privlači veliki pažnju kako svojim glasom, tako i specifičnim stilom oblačenja zbog kog je i dobila titulu kraljice transformacija.

Međutim, o njenom privatnom životu ne zna se mnogo, pa je možda upravo to razlog zbog čega se svih ovih godina za njeno ime "klače" brojne kontroverze.

Od toga da ne izgleda kao na Instagramu, preko spajanja sa brojnim moćnim muškarcima, a sada se došlo i do toga da pevačica navodno čak ni ne peva uživo na nastupima.

Naime, na Tviteru se započela polemika nakon što je jedan snimak sa njenog nastupa završio na mrežama.

- Likuša opet pusti mikrofon, pjesma sama ide. Meni ove Kitićke malo žao. Pet godina je tu, a kao da nije. Niti nekog boom hita, niti specijalno zanimljiva, niti nekih specijalnih nastupa. Realno, Breskvica za pola godine postojanja ima jaču karijeru od ove - napisano je na Tviteru.

Međutim, ovog puta daleko su bili glasniji oni koji su suprotnog mišljenja te spornu situaciju pripisali isključivo novim pesmama i efektima koji nemaju nikakve veze sa njenim pevačikim umećem.

"Elena odlično peva, tu nema priče. Posebno mi se sviđa što fura svoj fazon. Što se pesama tiče, "Zabranjujem" je jedna od najboljih pesama koje sam čula u poslednjih par godina", "Meni je Elena top", "Ma devojku je samo poneo nastup, a peva sa matricom... najbolje da dovede ceo simfonijski orkestar da svira iza nje"... pisali su na mrežama.

elenu kitic optuzili da peva na plejbek
Instagram 

Inače, pevačica se nedavno našla u centru skandala kad je njenu muziku negativno prokomentarisao i proslavljeni glumac Žika Todorović koji je na pola spota pevačice rekao:

"Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam"

Elena se povodom svega nije oglašavala, a kako je izgledala u spornom spotu, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Youtube Elena Kitić u novom spotu