Američki glumac Džek Blek (52) koji je poznat po ulogama u filmovima ‘Ljubav i praznici’, ‘Rock ‘n’ roll škola’, ‘Ljubav je slijepa’, ‘Džumandži’, dosta se promenio u proteklih nekoliko godina, te bi ga danas retko ko prepoznao.

Slavni glumac koji nas zasmejava svojim humorom snimljen je ispred svog doma u neprepoznatljivom izdanju.

Uvek opušten, toga se držao i sada, a mnogi su prokomentarisali kako podseća na čuvenog Hagrida, lika iz filmskog serijala o "Hariju Poteru".

Džek Blek snimljen je ispred svoje kuće u neprepoznatljivom izdanju
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dugačka, neuredna, siva brada i poduža kosa učinili su slavnog glumca gotovo neprepoznatljivim.

U prvom lokdaunu žek Blek je sebi dao malo oduška pa je njegov ples postao hit na TikToku. Plesao je u kratkim pantalonama i kaubojskim čizmama, a vrlo brzo nakon toga bio je tema brojnih svetskih medija.

Osim glume, bavi se i muzikom. Frontmen je benda 'Tenacious D', koji je osnovao zajedno s kolegom glumcem Kajlom Gesom.

Džek živi u San Felizeu sa sinovima, 13-godišnjim Tomasom i 14-godišnjim Semjuelom, te sa suprugom, pevačicom Tanjom Hejden, sa kojom je u braku od 2006. godine.

Glumac dugo nije viđen u javnosti pa je tako sada njegov izgled mnoge iznendio
Shutterstock 

Džek je aktivan na Instagramu, gde ga prati više od osam miliona ljudi. Redovno objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, ali pratiocijoš uvek nisu imali priliku da ga vide u izdanju u kakvom su ga snimili paparaci.

RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Pogledajte koliko se glumac promenio

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!