Glumica Tori Speling sablaznila je prilaznike izgledom lica vozeći se nedavno sunčanim Kalabasasom. Gootvo da nema ko se nije okrenuo za njom iznenađen onim što vidi.

Ćerka pokojnog producenta Aarona Spelinga i zvezda serije "Beverly Hills 90210" više ne može da laže o estetskim zahvatima jer njeno lice mnogo drugačije nego nekad.

Iako se i ranije pomlađivala, njeni obožavatelji se slažu kako je ovog puta preterala, te sve manje liči na onu slatkicu kakvom je pamte.

tori spelin danas
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe, Tori je prošlih godina bila u centru pažnje i zbog bankrota, ali i turbulentnog odnosa suprugom.

Naime, Tori se suočila s velikim finansijskim poteškoćama, iako je odrasla u bogatstvu i nakon očeve smrti dobila nasledstvo. Sa suprugom Dinom Mek Dormerom, s kojim je imala aferu dok je još bila u braku s prvim suprugom, zapala je u velike dugove koji traju od kad su stupili u brak.

Tori i Din su bili u braku kada su se upoznali na setu filma 2005. To ih nije sprečilo da se otpočnu vezu, a razveli su se brzo kako bi mogli da ozvaniče svoju ljubav. Par ima petero dece, a poslednjih godina imaju turbulentan odnos i navodno je on vara, a ona stalno oprašta.

Takođe, na Instagramu često preterano obrađuje svoje fotografija pre objave, pa je sada često porede i s Kloi Kardašijan.

tori spelin sa fotosopom i bez
Profimedia, printscreen/inastagram 

Ipak, istina nekako uvek izađe na videlo. Mnogi komentarišu da se uništila više nego koleginica Heder Loklir koja je nekad takođe bila prirodna lepotica, ali se uništila preteranim operacijala i zavisnošću o alkoholu.

Kako je Tori izgledala u danima najveće slave, a kako izgleda sada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Shutterstock, Norm Betts / Shutterstock Editorial / Profimedia Tori Speling nekad i sad